Pakkipari Oy hakee 1.8. alkaen kahta työntekijää.

Haemme pääsääntöisesti täysille työtunneille ruoanlaittotaitoista kahvila-ravintolan vuoropäällikköä. Edellytämme hakijalta ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä, aiempaa työkokemusta kokkina, vastuuntuntoa ja joustavuutta. Hygieniapassi vaaditaan. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista.

Arkisin työ on varsin rentoa ja painottuu asiakaspalveluun & kahvilatoimintaan. Tällöin toimit yksin työvuorossa. Viikonloppuisin ja tapahtumissa olet sekä kokkina että vuoropäällikkönä toisessa kahdesta toimipaikastamme. Viikonloppuisin työvuorossa on yleensä kaksi/toimipiste ja tällöin ruoanlaittotaitoisen tulisi hoitaa itsenäisesti useita noin 20hengen buffet-ruokailuja. Vilkkaimpina viikonloppuina tai tapahtumissa puhutaan sadoista ruokailijoista päivässä ja tällöin myös työvoimaa on mahdollisesti enemmän.

Tehtävässä eduksi katsotaan aito intohimo ruoanlaittoon ja kiinnostus kehittää ruokatuotteitamme ja kahvilan valikoimaa. Siisteys ja omavalvonnan haltuunotto ovat myös todella iso plussa! :D Lisäksi kiinnostus markkinointiin ja sosiaalisen median sisällönluontiin katsotaan eduksi.

Haemme myös osa-aikaista kahvilatyöntekijää arki-iltoihin ja viikonloppuihin. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai vastavalmistuneelle ensimmäiseksi työpaikaksi. Tässäkin tehtävässä vaaditaan hygieniapassia, mutta alan koulutus tai pitkä työkokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeämpää on rento ja reipas asiakaspalveluasenne, joustavuus, vastuuntunto ja kiinnostus oppia & kehittyä.

Palkkaus on molemmissa tehtävissä aiemman osaamisen mukaan, lähellä TES:in minimiä ja aluksi on koeaika. Työvuoroja voi olla tapahtumien mukaan molemmissa toimipisteissä, mutta voit myös toivoa, kummassako haluaisit kulkuyhteyksien kannalta mieluummin työskennellä.

Mitä voimme tarjota:

  • rennon ja hauskan työympäristön

  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja tuoda omia ideoita esiin

 

Mitä edellytämme:

  • vastuuntuntoa

  • luotettavuutta

  • joustavuutta, sillä tilaukset ja tapahtumat eivät ole aina ennakoitavissa 3 viikon päähän

  • sosiaalisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä

 

Hakuaika alkaa 1.7.22 ja päättyy 31.7.22 tai sopivan hakijan löytyessä. Työt alkavat viimeistään 1.8.22.

Hakemuksia voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen pakkipari@outlook.com ja paikasta voi tiedustella numerosta 044-0452375. Kerro hakemuksessa hieman itsestäsi, työkokemuksestasi ja muista mielenkiinnon kohteistasi. Liitä hakemukseen myös tuore, mieluiten valokuvallinen CV. Kutsun haastatteluun hakemuksen perusteella.